Nieuws

Thuis > Nieuws > Liyang Packaging Box Co. richt zich op de Wereldbeker: Brazilië, België Advance om kwartfinales te bereiken

2023-07-03

België vs Japan 3: 2

Rostov-on-Don-België organiseerde maandagavond een comeback in de Rostov Arena toen twee doelpunten achter Japan achterna liepen, waardoor de overwinning werd verzegeld met een last-gasp-doel dat hen naar de laatste acht stuurde.

Japan, die meer dan 20 minuten leidde, was volhardend en kwam heel dicht bij het schrijven van geschiedenis door hun eerste Wereldbeker knock -outwedstrijd ooit te winnen.

Dit is de eerste keer dat een team dat met 2-0 was gevolgd, de laatste 16 botsing sinds 1970 won, met twee vervangers die het meest productieve team in groepsfase hebben gered.

Het doel was knapperig en het proces vloeiend. De doelman van België Thibaut Courtois gooide de bal naar Kevin de Bruyne, die helemaal naar de Japanse helft dribbelde voordat hij aan de rechterkant naar Thomas Meunier ging. De verdediger uit Paris Saint-Germain stuurde een laag kruis. Romelu Lukaku Dummied terwijl Nacer Chadli de bal binnenkwam.

Toen mensen medelijden hadden met de miss, kwam de echte leveler. Kapitein Eden Hazard, die twee doelpunten heeft gescoord in eerdere wedstrijden, knipte de bal weg naar Fellaini, die comfortabel in de header reed. [Foto/Xinhua]

Het doel trok oorverdovende gejuich van meer dan 41.400 toeschouwers, en toen betekende het finishfluit een einde van de intensieve wedstrijd.

Chadli werd na de slag opgeroepen na de slag van een uur samen met Manchester United -middenvelder Marouane Fellaini.

De Japanners namen snel de leiding na het begin van de tweede helft als gevolg van tegenaanval.

Tottenham Hotspur -verdediger Jan Vertonghen slaagde er niet in een pass te blokkeren van de afstand naar Genki Haraguchi, die de bal in de onderste hoek reed.

Het enige overgebleven Aziatische team verdubbelde al snel het voordeel vier minuten later, Shinji Kagawa, middenvelder in Borussia Dortmund, leverde de bal aan Takashi Inui, waarbij de laatste het in de verre hoek van ongeveer 20 meter afstand haalde.

Omelu Lukaku dummette terwijl Nacer Chadli de bal binnenkwam. [Foto/Xinhua]

Ze hadden bijna een derde doelpunt vóór de vervangingen uit België, die van dichtbij door Courtois werden opgeruimd.

De Rode Duivels zagen er even shambolisch uit, maar het verlossende Vertonghen weer opnieuw hopen in de 69e minuut. Van links van de doos knikte hij naar de bal en zag het langs doelman Eiji Kawashima vliegen in de verre bovenhoek.

De opgewonden Belgen verzamelden hun inspanningen. Vier minuten later hadden ze een schot over de bar.

Naarmate de tijd voorbijging, groeiden ze uit in het spel.

Chadli, die van Meunier ontving, probeerde een andere kopbal, terwijl Lukaku volgde en Kawashima in een dubbele save dwong.

De Japanners misten een potentiële finisher in Stoppage Time, een drop-vrije trap van Keisuke Honda vanaf meer dan 36 meter afstand. Courtois maakte een dappere redding.

Een paar minuten later bewees België echter dat ze nog steeds ongeslagen waren in al hun wedstrijden, samen met Kroatië en Uruguay.

Shinji Kagawa, middenvelder in Borussia Dortmund, leverde de bal aan Takashi Inui, waarbij de laatste het in de verre hoek van ongeveer 20 meter afstand haalde. [Foto/Xinhua]

Niemand was in staat om de impasse in de eerste helft te doorbreken, hoewel beide een aantal zeer goede kansen hadden.

De Japanners hadden hun eerste schot onmiddellijk na het openingsfluitje van Kagawa.

Toen namen de Belgen een tijdelijke controle over het tempo. Na Axel Witsel's een afgebogen schot in de 16e minuut kwam een ​​hoek. Hazard bracht het naar het midden, maar sterke verdediging van de Japanners dwong hem op te geven.

Een grote kans kwam vóór het halfuur, toen Lukaku, die in zijn laatste 11 wedstrijden 17 heeft gescoord, een kruis van Dries Merten aan de rechterkant ontving. Maar hij viel eraf. Het internet was een paar seconden onbewaakt, maar niemand slaagde erin de bal naar binnen te sturen.

Hoewel België een paar kansen wegblies, bereikten ze voor de derde keer de kwartfinale en zullen ze worden geconfronteerd met Brazilië die net Mexico heeft verslagen.

Brazilië vs Mexico 2: 0

De Neymar van Brazilië, top, viert met teamgenoot Paulinho na het scoren van het openingsdoelpunt van zijn kant tijdens de ronde van 16 wedstrijd tussen Brazilië en Mexico op het Wereldbeker 2018 in de Samara Arena, in Samara, Rusland, op 2 juli. (Foto/IC ))

SAMARA, Rusland-Neymar en Firdino waren op doel toen Brazilië Mexico met 2-0 versloeg in hun Wereldbeker afgelopen 16-botsing op maandag om een ​​kwartfinale te verdienen tegen België of Japan.

Neymar van Brazilië scoort het 1-0 doelpunt tijdens de FIFA World Cup-ronde van 16 wedstrijd tussen Brazilië en Mexico. (Foto/IC)

Na een open maar doelpuntloze eerste helft in hete omstandigheden, braken toernooi -favorieten Brazilië door in de 51e minuut toen een Neymar -backheel Willian aan de linkerkant stuurde en de ster -spits was bij de hand om binnen te glijden om het lage terugkeerkruis van zijn teamgenoot te bereiken.

Roberto Firmino van Brazilië viert het scoren van een doel om de stand op 2-0 te brengen met zijn teamgenoten en manager Tite. (Foto/IC)

Indrukwekkende doelman Guillermo Ochoa hield Mexico in contact met goede reddingen van Neymar, Gabriel Jezus en Paulinho, maar hoewel de Midden-Amerikanen onvermoeibaar werkten en een reële bereidheid toonden om aan te vallen, worstelden ze om alle duidelijke kansen te creëren terwijl hun tweede ronde vloek opnieuw toesloeg.

Neymar zette vervolgens Firmino op voor het tweede doelpunt twee minuten van de tijd toen Mexico in de laatste 16 verliet voor de zevende opeenvolgende Wereldbeker.

Liyang Paper Products Co., Ltd is een fabrieks- en handelsbedrijf in Dongguan, China. Gespecialiseerd in het produceren van cadeaupapierverpakking, zoals cadeaubon, papieren doos, papieren zak, boekdruk, notebook, wijnkist, kartonnen wijnkist, lederen wijnkist, papier wijnkist, wijnkist met logo, wijnboxen, rode wijnkist, Luxe wijnkist, wijnbox verpakking, aangepaste kartonnen wijnkist, wijnpapier geschenkdoos, etc.
Op maat gemaakte basis op uw ontwerp is welkom, neem gerust contact op met Liyang -afdrukken met uw volledige details.